Billede af spilforside

Hitman III(PS4, PS5)

Lejemord på den kreative måde

Aldersgrænse: 18 år

Hitman III er det seneste spil i den genoplivede serie om lejemorderen Agent 47, der rejser kloden rundt, og skal gøre det af med en række lyssky typer. 

Måderne hvorpå man fuldfører sin mission er mange, og mere eller mindre voldelige. Man kan vælge at bare skyde sig vej gennem vagter og civile for at få ram på sit mål, men det ender sjældent godt, og man får en dårlig evaluering af missionen, når man er færdig. Dog er der ikke deciderede straffe for at dræbe en masse civile, udover færre point.

Det er også muligt at klare missionerne på mere diskrete måder, såsom at forgifte målenes drinks eller skubbe dem ud fra noget højt, for at få det til at ligne et uheld.

Spillet har blod med, men ikke i så store mængder, som nok realistisk set skulle komme, med nogle af de brutale metoder, man kan gøre det af med fjender på – fx med en brandøkse i ansigtet. 

Som nok kan forstås fra ovenstående kan spillet være meget voldeligt, til trods for at man opfordres til at være diskret. 

Sprogbruget i spillet er groft, og der er mange bandeord.

Der er nogle referencer til sex og man kan møde letpåklædte personer, men aldrig direkte nøgenhed.
Stoffer og alkohol optræder ofte i spillet, men man kan ikke som spiller indtage noget af det. Oftere bliver disse brugt til at forgifte folk med.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra missioner i spillet, men kun et begrænset antal.

Aldersgrænsen på 18 år er meget passende, selvom niveauet af vold ikke er meget højere end i spil som Call Of Duty.

Lignende spil: Tidligere spil i serien, Sniper Elite-serien

Materialer