Billede af spilforside

Forældreguide: Crypt Of The Necrodancer(Switch)

Rytmisk rollespil og musiske monstre

Aldersgrænse: 12 år

Har dit barn lyst til at bekæmpe zombier, skeletter og dæmoner – men på en funky måde? Så er Crypt Of The Necrodancer det helt rigtige spil!

Spillet er et såkaldt ”Rogue-like” spil – det vil sige, at banerne er forskellige for hver gang man spiller dem igennem. Man styrer sin valgte helt igennem mørke fangekældre, og skal bekæmpe et bredt udvalg af monstre.

Det unikke ved spillet er dog, at alle handlinger du eller dine fjender foretager sig, følger rytmen af den musik, der spiller i baggrunden. Så det handler ikke kun om at være hurtig, men også at kunne time sine angreb til musikken.

Grafikken i spillet er i ”retro-stil” – altså i lav opløsning og tegnefilmsagtig. Derfor er volden heller ikke specielt voldsom, selvom der er blod med, når nogle fjender bekæmpes. 

Der er intet seksuelt indhold i spillet, og der er intet groft sprogbrug.

Aldersgrænsen på 12 år er højt sat. Spillet kan måske være uhyggeligt for helt små børn, men grafikkens stil tager det værste uhygge væk. Sværhedsgraden i spillet kan dog være ret høj, men det er en rigtig god måde at træne sin rytmiske sans

Lignende spil: Mad Rat Dead, The Legend Of Zelda-serien

Materialer