Billede af spilforside

Forældreguide: Assassins Creed - Rebel Collection (Switch)

Barske pirater og overnaturlige intriger i et spil, der absolut ikke er for små børn

Aldersgrænse: 18 år

Assassins Creed – Rebel Collection er en genudgivelse af de to spil Assassins Creed IV; Black Flag og Assassins Creed; Rogue. Begge spil foregår i 1700-tallet, hvor pirater sejlede rundt i havene omkring Amerika, og man styrer da også en udgave af pirater i begge spil. 

Den overordnede historie i spillene omhandler en hemmelig krig mellem Assassin-ordenen og Templars (Tempelridderne), og man udfører adskillige snigmord i spillene – hvad end det er med en kniv i ryggen, et sværdhug i åben kamp, en kugle fra en flintlåspistol eller en kanonkugle fra dit skib. Spillene er også meget kendte for deres parkour-elementer, hvor man springer fra hustag til hustag for at nå sit mål. 

Kampene i spillet er meget voldelige med blod og realistiske lyde, når sværd bliver stukket igennem fjenderne. Ud over dette er der mange seksuelle referencer, meget brug af alkohol, mange bandeord og somme tider uhyggelige elementer. 

Selvom spillene foregår i et univers lidt á la ”Pirates of the Caribbian” filmene (Black Flag foregår ligefrem i Caribien), så er de absolut ikke lige så børnevenlige. 

Aldersgrænsen på 18 år kunne måske godt skubbes ned til 16 år, men spillet er absolut ikke egnet for mindre børn.

Lignende spil: Prince of Persia, Tomb Raider
 

Materialer