Billede af spilforside

Deathloop(PS5)

En ny dag truer, og du er truslen

Aldersgrænse: 18 år

I Deathloop styrer du lejemorderen Colt, der af mystiske grunde bliver ved med at opleve den samme dag på en ø fyldt med festglade psykopater.

Din opgave som Colt er, at dræbe en række nøglepersoner, for til sidst at kunne bryde tidsløkken. Dette er lettere sagt end gjort, da øen er fuld af bevæbnede vagter, og samtidig jagtes man af en anden lejemorder ved navn Julianna.

Så gennem snigen eller direkte ildkamp må man prøve at lære mere og mere om de enkelte mål, så man til sidst kan få ram på dem alle på én dag.

Spillet er meget voldeligt og blodigt. Gennem en række forskellige ”magiske” evner, og med en arsenal af våben, kan man skyde, dolke, eksplodere og på anden vis maltraktere sine fjender.

Sprogbruget er meget groft. Der er mange både referencer og direkte visning af stoffer og alkohol.

Der er ikke direkte portrættering af sex eller nøgenhed med i spillet, men man kan høre stønnen bag lukkede døre forskellige steder, der tydeligt insinuerer sex.

Spillet har begrænset online multiplayer i form af, at en anden spiller kan overtage rollen som Julianna, og forsøge at dræbe dig før du får dræbt alle nøglepersonerne.

Aldersgrænsen på 18 år er passende, men hvis dit barn kan spille spil som Borderlands eller Call Of Duty, så er der ikke så meget at være bekymret for.

Lignende spil: Dishonored-serien, Borderlands-serien, Call Of Duty-serien

Materialer