England
England

Fem til din Ferie: England

Går turen til England om lidt? Så har vi fundet fem bøger til din ferie.

England er London med Big Ben, røde dobbeltdækkerbusser, Tower of London og slendreture på Picadilly Circus. England er grønne enge, prægtige slotte og herregårde og Fish and Chips. Men England er også et af de lande, der har produceret verdensberømte forfattere - her behøver vi vist bare at nævne William Shakespeare. Skal du til England er der derfor masser af bøger at kaste sig over - og der er lidt for enhver smag her på siden.

Er du til historiske romaner af den romantiske slags med masser af familiehemmeligheder, skandaler og intriger, store skørter og Five o'clock tea, skal du helt sikker låne "Belgravia" med på ferie. Romanen er skrevet af Julian Fellowes, der er manden bag hitserien "Downton Abbey", så hvis du kunne lide serien, er her bogen for dig.  

Du kan også give dig i kast med "Soning" - en moderne klassiker af en af Englands helt store navne, Ian McEwan. Og nu vi taler om store navne, kan krimilæserne med fordel pakke historier om verdens måske mest kendte detektiv, Sherlock Holmes og verdens måske mest kendte sidekick, Doktor Watson. Er du mere til moderne krimier, kan du finde "Gøgens kalden" af Robert Galbraith (bag navnet gemmer sig forfatteren til Harry Potter-serien J. K. Rowling) her på biblioteket.  

Du kan også tage med Zadie Smiths "Hvide tænder" på tur til det multikulturelle London.  

Tags
Materialer