Billede af Kristian Bang Foss

Mød Kristian Bang Foss på Ballerup Bibliotek

Af Anonym (ikke efterprøvet)
22.11.20
D. 26/11 besøger Kristian Bang Foss Ballerup Bibliotek og fortæller om sin roman ”Frank vender hjem”

”Frank sagde, at det var første gang, han var på Skagen, og Bent sagde grinende, at han lige så godt kunne lære det med det samme: Det hed i Skagen. – Ah, sagde Frank og gentog, i Skagen. Ingelise fortalte, at hun var kommet i huset her, siden hun var lille barn, og Frank sagde, at her var meget dejligt.”


Frank kommer fra Vestegnen og er søn af RockTage, en gadekarakter der spiller guitar og synger (smadder dårligt) på Strøget. Frank møder den smukke Thea på universitet, men det er ikke let at passe ind i Theas overklasseliv når, han frygter at blive afsløret som mønsterbryder hvert andet øjeblik. Hvor meget hælder man for eksempel i et vinglas? Og er der overhovedet noget i vejen for at klippe en remouladedunk over, hvis den er ved at være tom, og sætte den foran et selskab med en ske i? Helt galt går det, når Frank skal spise røget laks af svigermors Flora Danica porcelæn. ”Frank vender hjem” er en morsom og skarp samfundsroman der gør det klart, at der er langt fra Skagen til Damhuskroen. 

Kom ned på Ballerup Bibliotek og hør mere om "Frank vender hjem". Det skal også handle om Kristian Bang Foss’ skriveproces, om inspiration og tvivl, om litteraturens forhold til samtiden, og om hvad en god historie er.


Tryk her for at købe billetter.
Du kan trygt besøge Ballerup Bibliotek – husk mundbind og godt humør, så sørger vi for sikre rammer og masser af håndsprit.

Materialer