Lydspor

Ballerup Musikskole sætter lydspor på biblioteket

14.03.18
Lydspor er tilbage på caféscenen den 23. maj.

Efter en overvældende og overrumplende aften i december, hvor tolv Ballerup-borgere fortalte historier om deres eget liv, kommer Lydspor tilbage til caféscenen på Ballerup Bibliotek i både marts, april og maj.

Men hvad er Lydspor egentligt? Eske Nørrelykke fra Ballerup Musikskole forklarer: ”Lydspor er Ballerup musikskoles linje for kommende eventarrangører – det er her de unge i fællesskab kan prøve kræfter med at stable et arrangement på benene, promovere det og få det ud over scenekanten.”

Et Lydspor arrangement kan indeholde alt lige fra musik, til personlige fortællinger, digte eller performance. 

”Lydspor startede i 2013, hvor vi lavede en stor endagsfestival i samarbejde med Ballerup Musikfest, og hvor femten upcoming bands fra Storkøbenhavn satte strøm på festivalen.”

Denne gang er Lydspor blevet mere afdæmpet: ”Vi har haft en aften med skæbnefortællinger tilsat lyd og det koncept vil vi udvikle op i de næste par arrangementer. Vi håber at vi på sigt kommer hele paletten rundt og vise en masse andre former for optræden til Lydspors arrangementer.”  

De næste Lydspor arrangementer foregår på Ballerup Bibliotek på Cafe-scenen – og løber af stablen den 21. marts, den 25. april og den 23. maj. Det er gratis og altid kl. 19-21.

Lydspor #1