Designklubben

Er du ung over 13 år og vild med design?

Har du lyst til at lære at designe smykke, lamper, lave grafisk arbejde eller andre former for design – så er klubben her noget for dig.

I klubbens førte sæson får vi hjælp af to forskellige designere til at lære os de grundlæggende principper i deres håndværk.

Vi begynder med smykkedesign.

Følg med her på siden og Facebook for at se hvilken designform vi kommer til at arbejde med fra slut oktober og frem, når Designklubben begynder igen efter efterårsferien. 

Det er medlemmerne af Designklubben, der er med til at bestemme/vælge/give forslag til, hvad der bliver den næste type design, vi kaster os over.

Læs mere her om smykkedesign-forløbet.

Se vores lille video om designklubben

 

Forår ’23

  • Onsdag den 18. januar kl. 16-19 har vi første Sculpting-lektion
    De følgende tre onsdage fra 15.30-18 er der åbent værksted, hvor du er velkommen til at komme dumpende og arbejde videre på designet og lave 3D-print
  • Onsdag den 8. februar kl. 16-19 har vi anden Sculpting-lektion.
    Her kan du få hjælp, fif og tricks til at finpudse objekterne, inden de endelige figurer printes.
  • Onsdag den 22. februar og 1. marts fra 15.30-18 er der åbent værksted, hvor du er velkommen til at komme dumpende og arbejde videre på designet og lave 3D-print. 
  • Onsdag den 8. marts, 5. april og 10. maj kl. 16-19 går vi i garagen og støber, laver øskner, creoler og andre ting i sølvtråd sammen med  smykkedesigner Josephine Winther. 
  • De mellemliggende onsdage er der fra 15.30-18  åbent værksted, hvor du er velkommen til at komme dumpende og file og pudse på det sandstøbte, samt lave øskner, creoler og andre ting i sølvtråd.

Med denne aktivitet understøtter Ballerup Bibliotekerne FNs verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Inden 2030 skal affaldsgenereringen væsentligt reduceres gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug.