Min mormors gebis

27.09.18
”Min Mormors Gebis er praktisk og smart, det kan bruges til alt, hvis man ikke er sart…”

Oplev Strids univers i fantasifuld, vild og strid børneudstilling.

Jakob Martin Strids højtelskede børnebog ”Min mormors Gebis” er blevet til en eksperimenterende, lærerig og sjov udstilling, der kan opleves på Ballerup Bibliotek fra den 1. oktober til den 1. december 2018.

Udstillingen ”Mormors Gebis Show” tager forfatterens legende univers under kærlig behandling og udfordrer børn i alderen cirka 6-9 år med leg og aktiviteter til at forholde sig til vind, vejr og både naturvidenskabelige og poetiske begreber. Det er fantasifuldt, vildt og meget "stridsk". 

I kan lege med sprog og ord i en poetisk sætningsmaskine, eksperimentere med tyngdekraften i en vindmaskine og meget andet. Udstillingen lægger op til spontan leg og undersøgelse, men børn og voksne kan også gå på opdagelse med udgangspunkt i et særligt opgaveark.

Vi håber at møde jer på biblioteket og i Strids utrolige univers!

Udstillingen er skabt af scenograf og formidler Luise Midtgaard og er en del af projektet Fang Fortællingen, hvor ti biblioteker er gået sammen om at udvikle ti børnelitterære udstillinger. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen og Nordea Fonden.Foto: Christoffer Askman Photography

Tags
Materialer