Frivillig i Tech-teket

Har du lyst til at beskæftige dig med aktiviteterne i Makerspace og måske dygtiggøre dig?

I Makerspace hjælper frivillige til med forskellige opgaver, der har til formål at give borgerne et godt og relevant tilbud. Det kan fx være at afholde introkurser, være med til at hjælpe brugere i den betjente åbningstid sammen med en af bibliotekets ansatte eller planlægge og afholde workshops eller oplæg efter egne interesser.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at afvikle et arrangement, der gør brug at vores kommunikationkanaler og din særlige interesse eller kompetence. Måske vil du gerne lære andre at lave den fedeste t-shirt med vinyltryk eller få en robot til at tale? Vores rammer er brede, så kom endelig med din idé!

Som frivillig i Makerspace behøver du ikke deltage efter et ugenligt eller månedligt skema, men vi forventer, at vores frivillige hjælper til ca. en gang om måneden.
Til gengæld får vores frivillige udvidet adgang til Makerspace i hele bibliotekets betjente og ubetjente åbningstid samt rabat på køb af materialer.
Og naturligvis kreativt samvær med andre teknologi- og designinteresserede.

Hvordan bliver man frivillig?
Hvis du overvejer, om du vil være frivillig, kan du enten tale med en af de personaler, der er til stede til i den betjente åbningstid, eller du kan skrive til Mikael på mif3@balk.dk.
Vi forsøger at samle henvendelserne i små grupper, som kan begynde samtidigt. Det betyder, at der måske går et stykke tid fra vores indledende kontakt til at du begynder som frivllig. Til gengæld begynder du sammen med andre, der også gerne vil snuse til det at være frivillige i Makerspace.