Huskelister

Det er let at lave dine egne lister på biblioteket. Det kan være en liste med de bøger, du skal låne inden sommerferien, en liste med dine yndlingsgysere, julemusik, eller hvad du nu kan finde på. Du kan også lave lister med materialer, du gerne vil huske til senere.

Du finder den under "Mit personlige bibliotek".

Nu kan du lave rigtig mange huskelister
”Huskeliste funktionen” er designet så du kan lave flere huskelister over bøger, film, artikler, musik og meget mere. Du kan f.eks. holde styr på de bøger, du vil læse i sommerferien, bøger du har læst eller lånt. Opret en liste over tegnefilm og højtlæsning til dine børn og en liste over artikler til din doktorafhandling. 

Husk og del med andre
På bib.ballerup.dk kan du lave huskelister ligesom du kan følge emner, søgninger og forfattere.

For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Tilføj til liste”.

Herefter kan du så vælge om du vil tilføje materialet til din huskeliste, en liste du selv har oprettet, en liste med forfatteren osv.


Du kan også starte med at lave en ny liste. Det gør du ved at klikke på "Min konto" og gå ned til "Mit personlige bibliotek" og klikke på "Opret en ny liste".


Oversigten over alle de lister, du har oprettet, forfattere og søgninger du følger, finder du nederst på ”Min konto” under ”Mit personlige bibliotek”.

Følg søgninger og forfattere
Søgninger
Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Føj til søgninger jeg følger”-knappen i toppen af søgeresultatet. Du vil herefter få en besked på din konto.


Forfattere og kunstnere
Du kan på samme måde let følge din favoritforfatter og din favoritkunstner og ligeledes få direkte besked under ”Min Konto”, når der er indkøbt nye titler af biblioteket. Det gør du ved at gå ind på et materiale som forfatteren har lavet og trykker på "Tilføj til liste"-knappen og så trykke på "Følg forfatteren"-knappen ud for forfatterens navn.