Print, scanning og kopiering

På biblioteket og i kulturhusene har du mulighed for at printe, kopiere og scanne.

Print og kopiering
Du kan printe fra computerne i Ballerup Bibliotek og kulturhusene, men du kan også printe fra medbragte tablets og laptops. Faktisk kan du, uanset hvor du befinder dig, bestille et print af det du måtte ønske. Der kræver blot, at du har netadgang og at du er oprettet som bruger af vores printsystem.

F.eks. hvis printerpatronen hjemme pludselig er løbet tør eller hvis du arbejder på farten med et dokument på din laptop, kan du sætte din printopgave i kø på vores printer. Det sker ved at logge ind på din printkonto og så kan du udløse din print – det skal ske indenfor 48 timer – ved på biblioteket eller i kulturhuset at holde et chip-kort til printerens kortlæser eller ved at logge ind med dit cpr.-nr. som brugernavn og en selvvalgt kode som du har valgt da du blev oprettet i printsystemet.

Betalingen for kopi og print vil foregå enten via et chip-kort eller ved at logge ind med dit cpr.-nr. som brugernavn og en selvvalgt kode som du har valgt da du blev oprettet i printsystemet. Pengene kan indsættes direkte på kontoen via net-betaling eller ved at henvende dig i Informationen på biblioteket og i kulturhusene.

Priser:
A4 sort/hvid  2.00  
A4 farve        5,00
A3 sort/hvid  3.00  
A3 farve      10,00

Log ind på din printkonto
Gå til webprint/din printkonto

Scanne
Har du brug for at scanne, har vi flatbed skannere placeret ved udvalgte PC'ere. Man kan også scanne på vores printere. Det er gratis at bruge vore scannere.