Teacher Reference Center

Adgang
Adgang hjemmefra
Database med henvisning til tekster om pædagogik og relaterede emner samt ca. 490.000 artikler i fuld tekst fra ca. 280 bøger og tidsskrifter.

Hvis du har brug for viden om undervisning, læringsformer og andre emner der relaterer sig til pædagogik, så er denne base stedet. Her kan du nemlig finde veldokumenterede artikler om alt fra skuespilsteknik, krisehåndtering og til læringsmiljøer.

Du skal være opmærksom på at det primært er en base til abstracts. Hvis du vil finde artikler er det også muligt, så skal du bare gøre følgende

  1. Søge i søgefeltet
  2. Sæt flueben i feltet til venstre hvor der står "Full Text"

Eksempel fra basen: Forældre involvering
En stor del af pædagogik og læring er ofte forældres involvering. Hvornår og hvordan de bliver involveret og ikke mindst hvilke problematikker der kan være i forbindelse hermed.

Her i basen kan kan du finde hele 1109 artikler om dette emne. De strækker sig over emner som planlagt adfærd, forudsigelser omkring involvering og forældres invovlering i klasseværelset. Desuden kan man afgrænse søgningen til at være fx 5 case studier eller 40 artikler skrevet mellem 2014 og 2015.