PressReader

Adgang
Adgang hjemmefra
PressReader giver adgang til at læse i over 5000 aviser og tidsskrifter fra mere end 100 lande og på mere end 60 sprog.

Eksempler på aviser i databasen er The Guardian, Washington Post, Dagens Nyheter, Le Figaro, Der Tagesspiegel, China Daily + tusindvis flere. Hold øje med erhvervsliv og aktier med The Wall Street Journal og læs om gårsdagens El Clasico i sportsmagasinet AS eller prøv at søge på 'Denmark' og se hvad udenlandske aviser skriver om Danmark. Du kan også læse EkstraBladet og Børsen på PressReader.

Aviserne er holdt i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte avis er tilgængelige. Aviser og Magasiner kan med PressReader læses online. Der er adgang i 24 timer via linket. Der er samtidig et minimum på 45 dages arkiv. Ofte er de tilgængelige før den trykte kopi i udgivelseslandet. Prøv også funktionen smart navigation hvor man kan få oversat artiklerne, udskrive og få læst teksten op. 

Downloades i PDF-format, og er identisk med den trykte udgave.

Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Ballerup Kommune og er registreret som låner på Ballerup Bibliotekerne.

Vejledning

Hvis du ikke har en PressReader konto: Gå ind på PressReader via Adgang hjemmefra på vores hjemmeside. Vælg sign in øverst til højre og opret en konto med mail og password. Her
efter kan du gå over i den downloadede PressReader APP og logge på med samme mail og password.

Hvis du allerede har en PressReader konto:
Log ind i PressReader via Adgang hjemmefra på bibliotekets hjemmeside, for at aktivere en 24 timers fjernadgang, og derefter kan du logge ind i appen. Begge dele kan klares via smartphone/tablet.

Adgang via PressReader hjemmesiden:
Du kan også altid se aviser/tidsskrifter direkte i PressReader uden om APP’en via bibliotekets PC'ere, trådløse netværk eller via adgang hjemmefra på vores hjemmeside. Det kan du gøre på både PC, tablet eller smartphone. Det virker rigtig godt og er et fint alternativ hvis man har problemer med at få PressReader til at virke via Press Reader APP’en.

For flere oplysninger og mere læring – tag PressReader kursetr på: https://www.ekurser.nu/kursus/507

PressReader app

Du kan også læse aviserne på telefon og tablet ved at downloade Pressreader app'en.

 
 

I app'en kan man downloade aviser til senere læsning offline. 

Se detaljeret gennemgang af PressReader og lær mere om avancerede indstillinger hvor du bl.a. kan lave søgeovervågning mm.