MasterFILE Premier

Adgang
Adgang hjemmefra
MasterFILE Premier giver dig adgang til artikler fra tusindvis af engelsksprogede tidsskrifter og opslagsværker om alverdens emner.

Har du brug for overordnet information om  en bred vifte af emner som så er Master File Premier stedet. Basen indeholder fuldtekst-artikler fra ca. 1.700 tidsskifter og 500 opslagsværker. Indeholder desuden over 164.000 primærkilde-dokumenter og lidt under 600.000 fotos, kort og flag.

Du skal være opmærksom på at det primært er en base til abstracts. Hvis du vil finde artikler er det også muligt, så skal du bare gøre følgende

  1. Søge i søgefeltet
  2. Sæt flueben i feltet til venstre hvor der står "Full Text"

Eksempel fra basen: Game of Thrones
MasterFile Premier dækker bredt og der er derfor naturligvis også en række artikler om TV serien Game of Thrones. Serien der bygger på romanerne Ice and Fire af George R. R. Martin og som siden 2011 har taget verden med storm.

Søgningen giver intet mindre end 1005 artikler, og de dækker emner som Spoilers, Housewifes i Kings Landing samt en række videoer om casting, premiere osv. Er 1005 artikler for meget, kan du altid afgrænse søgningen til fx 188 avisartikler eller 579 artikler skrevet mellem 2014 og 2015.