Mango Languages

Adgang
Adgang hjemmefra
Mango Languages indeholder sprogkurser i mere end 70 forskellige sprog. Kurserne går ud fra engelsk. Kurserne er bygget op om samtaler og bliver suppleret af tests og quizzer. Der er en stemmesammlingsningsfunktion til at lære brugeren udtale.

Mango Languages tilbyder sprogkurser på mere end 70 forskellige sprog, heriblandt dansk, arabisk, tysk, spansk og kinesisk. Kurserne fokuserer på fire områder: ordforråd, udtale, grammatik og kultur. Ved læring af disse delområder, øves brugerens forståelse og hukommelse.

Du kan umiddelbart prøve Mango Languages ved at bruge indgangen: "Guest access" (grøn knap).
For at kunne følge et kursus over flere lektioner, hvor du vil vende tilbage til samme kursus og lektion, må du oprette dig som bruger. Det sker ved at klikke på linket under den orange knap: "Don't you have a profile? Create one...."
Du kan også efter at have logget ind med "Guest access" oprette dig som bruger ved at bruge linket "Hello guest - Login", som du finder øverst i højre hjørne af skærmbilledet.

Kurserne forsøger at undervise i sprog gennem samtaler fremfor skolegrammatik, og dette gøres gennem lydfiler. Mango Languages har fx en stemme-sammenligningsfunktion, der hjælper brugeren med at lære accenter nemt og hurtigt. 

Grammatikken gøres nemmere gennem samtalelektioner, ved fonetiske pop-ups og semantiske farvesammenhænge. 

Hver lektion afsluttes med en note om kulturen, som sikrer brugeren en større forståelse for fremmedsproget. Dermed undgås misforståelser, der kan virke uhøflige eller anstødelige. Efter et Mango sprogkursus, er man godt klædt på til et møde med en anden kultur. 

Sprogkurserne fås også som app til både Android og iOS, så man kan øve sine nye sprog hvor og når som helst. Kurserne er suppleret med tests og quizzer. Alle kurser findes på forskellige niveauer.