Gale in Context: High School

Adgang
Adgang hjemmefra
Gale in Context: High School er en meget stor database, der indeholder artikler på engelsk indenfor hovedområder som historie, litteratur, naturvidenskab og samfundsvidenskab m.m.

Er du studerende, enten på gymnasiet eller universitetet og har brug for information om et eller andet mellem himmel og jord - om det så er historie, geografi eller kendte personer, - så er Gale in Context: Student Resources altid et god sted at starte. Her kan du finde mio af artikler, videoer, interviews og m.m.

Eksempel fra basen: De olympiske lege
De Olympiske lege bliver afholdt hver fjerde år, begyndende med den første i Athen helt tilbage i 1896. Legene er verdens største sportsevent og tiltrækker atleter fra hele globen for at konkurrere i en bred vifte af sportsgrene.Samtidig er det et spektakulært show der følges af medierne overalt.

På siden om de olympiske lege kan du læse en bred vifte artikler, både med baggrundsviden, nyheder og kritiske debatter om fx sikkerhed på isen eller interviews med pårørende efter terrorangebet i 1972. Desuden kan du finde film fra åbningsceremonien, billeder, websites og så foreslår den videre læsning om fx Ancient Greece eller Drugs and Athletes.