Ebook Central - udenlandske fagbøger

Ebook Central - udenlandske fagbøger

Adgang
Adgang hjemmefra
Pga. coronakrisen kan vi indtil 22. juli 2020 tilbyde adgang til Ebook Central Public Library Complete, hvor du har adgang til rigtig mange engelske e-bøger inden for alle fagområder.

Basen indeholder mere end 32.000 engelsksprogede e-bøger i fuldtekst inden for alle fagområder og primært fra engelske og amerikanske forlag.
Denne version er specielt målrettet folkebibliotekerne bredt og kan være et godt supplement til bibliotekernes udenlandske faglitteratur.

Man kan søge på tværs af alle bøger, og det er muligt at downloade tekstafsnit i pdf-format eller printe et antal sider pr. brugersession, typisk ved onlinelæsning  15% af bogens antal sider download og 30% som print.
Ved offline læsning er det for begge dele 10% Det er også muligt at downloade max. 10 bøger i 14 dage ved hjælpe af forskellige programmer alt efter hvilken enhed man bruger.

”Bookshelf” er brugerens egen bogreol, hvor der kan oprettes links til udvalgte kapitler, indsættes noter m.v. For at anvende ”Bookshelf” skal brugeren oprette en profil med login og password. Denne profil bruges også i forbindelse med download af bøger og pdf-filer.