Bisnode

Adgang
Adgang hjemmefra
Bisnode (tidligere GreensOnline) indeholder informationer om samtlige 650.000 danske virksomheder og detaljeret information om de 7.000 største virksomheder.

Har du brug for information om virksomheder, om det så er grunddata, ansatte, eksport, regnskaber eller ejerforhold så kan du finde det meste på Bisnode. Udover de hårde facts, kan du du også finde artikler fra 450 danske medier om de forskellige virksomheder.

Eksempel fra basen: Lego A/S
CVR: 54562519
Stiftet: 1975 under navnet INTERLEGO A/S, ændret 1986 til nuværende navn.
Selskabskapital: 20 mkr., hvoraf 1 mkr. er A-aktier, 9 mkr. B-aktier og 10 mkr. C-aktier. Der gælder indskrænkninger i omsætteligheden.
Tegningsregel: Selskabet tegnes af Kjeld Kirk Kristiansen alene, af to bestyrelsesmedlemmer i forening, af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør, af to direktører i forening eller af den samlede bestyrelse.

Herudover kan du finde navne, bestyrelse og direktion, nuværende og tidligere ejerforhold, samt frit downloade årsregnskaber for de sidste 5 år. Du kan desuden lave en avanceret søgning, så du fx kan finde alle Lego's konkurrenter i Danmark.