Troels Trier udstilling
Troels Trier udstilling

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstilling

Troels Trier: Grafikudstilling

01.02.19 - 28.02.19
I hele februar måned kan du se Troels Triers grafikudstilling i Kulturhus Måløv

Troels Trier (f. 17. januar 1940) kendes nok af de fleste som kontroversiel entertainer og medstifter af "Røde Mor". Men de færreste er nok klar over, at "Røde Mor" ikke blot var et rock-orkester, men oprindeligt et billedkunstnerkollektiv.
Troels Trier har gået på Kunstakademiet og udstillet sammen med eksskole-kunstnere som Per Kirkeby og Poul Gernes på Sommerudstillingen i Den Fri Udstillingsbygning i starten af 60erne.
I 1970 fik Troels Trier statens 3-årige arbejdslegat som grafiker, og studerede under Palle Nielsen på Det Kongelige Danske Kunstakademis Grafiske Skole. 

Men arbejdslegatet førte en helt anden vej: Det økonomiske frirum blev brugt på politisk musikalsk totalteater med mere, og grafikken blev primært til pladecovers.
Genoptagelsen af maleriet startede i 1998, og har resulteret i værker i akryl, grafik, modifikationer, assemblager. Troels Trier laver også keramik.

Udstillingen kulminerer i en særligt eksklusiv artist-talk, hvor den erfarne musikjournalist Espen Strunk møder Troels Trier til en snak om livet, musikken og samtiden. Det er på Ballerup bibliotek d. 28. februar og du kan købe billetter her.

www.troelstrier.dk

Materialer