Gina Bekö udstiller

Om dette arrangement

Tid
0:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Køb billet(ter)
Udstilling

Glæde og sorg i naturen og rummet – Gina Bekö udstiller

01.03.19 - 30.03.19
I marts måned har Kulturhus Måløv glæden af at udstille billeder malet af palæstinensiske Gina Bekö.

Gina Bekö beskriver selv sin vej til kunsten igennem mange års interesse, men ikke som noget hun er opvokset med:

”Indtil for et par år siden havde jeg aldrig rørt ved et lærred og pensel, og det var sjældent, at jeg fik taget et spændende billede med mit kamera. Det mest kreative udtryk som jeg havde med mig fra min ungdom, var at tegne på glas i skolen”

I 2017 begyndte Gina for alvor at male og fotografere. Gina fortæller:  

”…så nyder jeg også at bruge mit kamera for at fange de små øjeblikke i hverdagen, som vi tit overser, selvom de ofte er de smukkeste og mest betydningsfulde. Der er så mange fine detaljer for øjet at finde behag i i den uendelige verden, som omgiver os.”

Ginas billeder afspejler ofte personlige overvejelser og følelser: 

”Mine malerier reflekterer mine inderste, følelsesmæssige bølger. Jeg finder inspiration i øjeblikke med glæde og sorg, sammenflettet med naturen og rummet. Det er det abstrakte udtryk af de ikke-abstrakte aspekter af livet, som optager mig mest. Mine maleriers endelige form opstår som et fysisk udtryk af de følelser, jeg bliver opfyldt af i det øjeblik, penslen rammer lærredet. Malerierne får først sit navn i den stilhed, som opstår, når følelsernes bølger er aftaget. Jeg lader det være op til betragteren at finde det sande budskab, jeg vil formidle med mine billeder. Følg med på min rejse og kom og gæt med mig.”

 

Kulturhus Måløv

Hele marts

Gratis adgang i den betjente åbningstid

 

Materialer