Forfatterarrangement om Nick Cave

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 20:30
Pris
20 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
-nothing-
Musik

AFLYST: Himlen over Brighton - Forfatterarrangement om Nick Cave

07.05.18
ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST: Oplev Espen Strunk i samtale om sin nye bog Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18 – et unikt, dansk nærbillede af en af rockens vigtigste skikkelser.

Australske Nick Cave har haft status af regulært rockikon gennem et par årtier – men det var først, da Cave var i 50’erne, at han for alvor steg op fra kultfænomen til superstjerne. Ikke mindst i Danmark, hvor Caves udsolgte koncert for 16.000 fans i oktober 2017 talte sit tydelige sprog om et sent, folkeligt gennembrud.

Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-18 er en personlig og levende dokumentation af de sidste ti år i Caves karriere. Ikke en biografi eller et akademisk essay skrevet i bagklogskabens lys, men derimod en række snapshots af forfatteren, rockstjernen og poeten Cave på scenen. Indfanget midt i sin udfoldelse, i en serie tekster og billeder, som tilsammen tegner et enestående nærportræt af Cave og hans arbejde.

Strunk har fulgt Cave tæt i tyve år og skrevet om ham de seneste ti, og præsenterer i den nye bog såvel reportager og koncertoplevelser som store interviews med både Cave og hans nærmeste samarbejdspartnere. Alt sammen ledsaget af fotografen Morten Rygaards mesterlige skud af hovedpersonen fra samme periode.

Ved det særlige forfatterarrangement kan du opleve bogens forfatter i samtale med GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, ligesom der vil blive tid til oplæsning samt mulighed for at erhverve et signeret eksemplar af den nye bog til en særlig pris.

Du kan se den anmelderroste dokumentarfilm "2000 days on Earth"Qello concerts.

Materialer

Nick Cave: Skeleton tree
Reservér
  • Cd (musik)

Skeleton tree

Af Nick Cave (2016)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

The boatman's call

Af Nick Cave (2011)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

No more shall we part

Af Nick Cave (2011)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Murder ballads

Af Nick Cave (2011)
Læs mere