Om dette arrangement

Tid
11:00 - 15:00
Pris
20 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Makerspace

Tryk på! Dekorér din t-shirt eller mulepose

17.10.19
Giv din t-shirt nyt liv!

Du bestemmer helt selv, hvordan din t-shirt skal dekoreres med vinyltryk, og så hjælper vi med at få det varmet fast på stoffet med en særlig varmepresse.

Vinyltryk i Makerspace kan laves med eller uden brug af en computer. For de fingerfærdige og for mindre børn kan det være sjovest at lave finurlige designs ved at klippe farvet vinylplastik ud med saks eller kniv. Hvis du tager computeren i brug, kan du følge vores videoguides, der på begynderniveau viser, hvordan du kan overføre en computertegning, skrift eller endda billeder til stoffet. For begge metoder gælder, at du selvfølgelig kan spørge om hjælp undervejs.

VIGTIGT: Tag selv en t-shirt/stof med til at trykke på. Stoffet skal kunne ligge fladt i varmepressen og må derfor ikke have store knapper eller lynlåse på den stofflade, der skal trykkes på. Muleposer (sort eller naturfarvet) kan købes af os til 20 kroner.

Vi har kun én varmepresse og én vinylprinter i Makerspace, og derfor kan der være lidt ventetid undervejs. Kom senest kl. 14.15.

Børn skal kunne bruge en saks, og er de under 10 år, skal de også følges med en voksen.