Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Makerspace

Bliv frivillig i Makerspace

23.01.19
Er du nysgerrig på ny teknologi og design, og har du lyst til at dele det, du kan og lærer? I Makerspace på Ballerup Bibliotek søger vi nye frivillige til at styrke vores gode frivilliggruppe, som afholder kurser i 3D-print og meget mere.
I Makerspace hjælper frivillige til med forskellige opgaver, der har til formål at give borgerne et godt og relevant tilbud: Afholdelse af introkurser, være med til at hjælpe andre brugere i den betjente åbningstid sammen med en af bibliotekets ansatte samt planlægge og afholde workshops eller oplæg efter egne interesser. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at afvikle et arrangement, der gør brug at vores kommunikationkanaler og din særlige interesse eller kompetence. Måske vil du gerne lære andre at lave den fedeste t-shirt med vinyltryk eller få en robot til at tale? Vores rammer er brede, så kom endelig med din idé!

Som frivillig i Makerspace behøver du ikke deltage efter et ugenligt eller månedligt skema, men vi forventer, at vores frivillige hjælper til mindst to gange om året.
Til gengæld får vores frivillige udvidet adgang til Makerspace i hele bibliotekets betjente og ubetjente åbningstid samt rabat på køb af materialer. Og naturligvis kreativt samvær med andre teknologi- og designinteresserede.

Kom og hør mere om hvad Makerspace er og få en snak med andre frivillige og personalet.