Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:30
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur

Særarrangement med litteratur & lækkerier: 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark

24.03.20
Fællessang, foredrag og sønderjysk kaffebord

Vær med til fejringen af dette års helt store jubilæum, når Ballerup Bibliotekerne markerer 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. I anledning af genforeningen omdanner vi den store sal på Ballerup Bibliotek til et forsamlingshus efter sønderjysk forbillede og inviterer indenfor til en aften med fællessang, litteraturforedrag og naturligvis alle kagerne i det store, sønderjyske kaffebord.

Oplev glæden ved fællessang, når pianist, komponist og foredragsholder Rasmus Skov Borring tager os gennem et sangforedrag om den danske sangskat. Rasmus Skov Borring er en af Danmarks bedste musikformidlere og har til denne aften sammensat et særligt program med sange fra grænselandet.

Oplev også journalist og forfatter Anna Elisabeth Jessen fortælle om sin roman Om hundrede år, hendes anmelderroste debut som skønlitterær forfatter – som er nomineret til DRs romanpris. Romanen er en sønderjysk familiekrønike, der fortæller hundrede års danmarkshistorie, landbrugshistorie og kvindehistorie fra 1914 til 2014, set i et sønderjysk perspektiv.

Det sønderjyske kaffebord leveres af Simply Cake.

Tirsdag den 24. marts kl. 18.30-21.30
Ballerup Bibliotek
Billetter 75 kr., inkl. kaffe og sønderjysk kaffebord

Materialer