Dokumentarfilm med Karl Ove Knausgård

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

Dox:Direkte – The Other Munch

25.03.19
Oplev Karl Ove Knausgård i dokumentarfilm og i livestreamet debat med filmens instruktør.

Den allerbedste europæiske litteratur er i fokus på årets Dox:Direkte. I filmen The Other Munch følger vi en af Nordens største litterære stjerner, den norske forfatter Karl Ove Knausgård, i hans ærefrygtindgydende rolle som kurator på en udstilling med Norges nok allerstørste kunstmaler Edward Munch. Knausgård ønsker at kaste lys over nogle af Munchs hidtil mere oversete kunstværker, og i processen viser Knausgård nye sider af både Munch og sig selv.

Efter filmen kan du opleve Knausgård i debat med filmens instruktør, den førende norske filmmager Joachim Trier. Debatten streames live fra Den sorte diamant i København, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til Norges litterære vidunderbarn.

Filmen vises på norsk med engelske undertekster.

Gratis - bare mød op!

Vi serverer snacks, og det vil være muligt at købe øl/vand. 

 

NB! Filmen begynder præcis kl. 19.00, så kom i god tid inden.

 

Filmen er en del af dokumentarserien Dox:Direkte. Vi viser tre dokumentarfilm, der alle foregår i litteraturens verden, og som alle tre efterfølges af en livestreamet debat.

Læs om filmen Ferrante Fever om den italienske succesforfatter Elena Ferrante her.

Læs om filmen Hunting for Hedonia om den danske videnskabsjournalist Lone Frank og etiske dilemmaer ved neurokirurgi her.