Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Litteratur

Dorthe Nors og Malte Tellerup: Om landskaber og litteratur

02.11.21
Oplev en spændende aften i landskabernes og litteraturens tegn i selskab med to fremragende forfattere

Mennesket bliver rundet af de landskaber, det bevæger sig rundt i. Landskaberne danner rammen om vores eksistens, og med deres styrke og storhed minder de os om, at vi er små væsner i en stor verden. 

Til november kan du opleve en spændende samtale mellem forfatterne Dorthe Nors og Malte Tellerup, som på hver sin måde tager livtag med de landskaber, der omgiver os.

Uanset om vi bosætter os på endeløse flade marker, i byrummets kringelkroge eller på vestkystens vindblæste hede, har landskaberne stor indflydelse på, hvordan vi forstår os selv og verden omkring os. 

Dorthe Nors er prisvindende forfatter til en række romaner og novellesamlinger, som er elsket af både danske og udenlandske læsere. Senest har hun i samarbejde med fotografen Henrik Saxgren udgivet bogen En linje i verden, som handler om landskabet omkring Danmarks vindblæste vestkyst.

Malte Tellerup er anmelderrost forfatter til romanerne Markløs, som indbragte ham Blixenprisen som årets litterære talent, og senest Hedeselskabet. Bøgerne undersøger, hvordan vi er forbundet til det landskab, der omgiver os, og til hinanden i vores nære relationer.

Samtalen modereres af litteraturformidler Signe Gry Nielsen fra Ballerup Bibliotekerne.

Du kan se med hjemmefra via Facebook.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med 5 andre folkebiblioteker og er del af projektet Viden og oplevelser med bibliotekerne, som er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Fotokreditering: © Lærke Posselt 

Arrangementet kan opleves digitalt via Facebook Live. Følg med her på siden.

Materialer