Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Godt og blandet

Mangler din cykel at blive forårsklargjort?

26.04.23
Det grønne værksted hjælper dig

Kom hen på Posthuset i Ballerup og få hjælp af de frivillige fra Det grønne værksted til smøring af din cykel, efterspænding af hjul og bremser, lapning eller andre småreparationer.  

Fri Bike Shop stiller med erfarne cykelfolk, der giver en hånd med reperationerne, og vi har smøring og alt det værktøj du skal bruge. 

Hvad er Det grønne værksted?

Det grønne værksted er et praktisk fællesskab, der består af mænd og kvinder i den modne alder med vidt forskellige baggrunde. Fælles er en interesse for bæredygtighed, genanvendelighed og det at få noget fra hånden. 

Det grønne værksted består pt. af 13-14 frivillige, der er i gang med at etablere et træ-, cykel- og sy-værksted, hvor alle borgere på sigt skal have mulighed for at bruge værkstedet og lave hobbyprojekter, reparere deres defekte kaffemaskine eller re-designe deres gamle kjole til nye bukser eller puder. 

Bagtanken er, at vi med en lille reparation kan få gavn af vores ting i længere tid, samtidig med at der kommer færre ting på lossepladsen.

Ud over at være bæredygtige er formålet med værkstedet at skabe relationer og fælleskaber på kryds og tværs af borgerne i Ballerup.

Det grønne værksted er skabt i samarbejde med Ballerup Bibliotekerne og er økonomisk støttet af miljøorganisationen VedvarendeEnergi.

26. april kl. 14-16
Posthuset, Banegårdspladsen
Gratis – bare mød op