Om dette arrangement

Tid
15:00 - 10:50
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Godt og blandet

Identity in diversity!

09.02.23 - 28.02.23
Unge udstiller fotos

På Ballerup Bibliotek kan man fra torsdag den 9. februar se resultatet af foto-projektet Identity in Diversity!, som er et samarbejde mellem Måløvhøj Skole og Tech-teket på Ballerup Bibliotek.

De unge i projektet har i dagen op til udstillingen besøgt Tech-teket og beskæftiget sig med fotografi som udtryksform både teoretisk og meget praktisk. 
Alle billederne er taget på en fælles tur til København en vinterdag i februar og er fotografiske fortolkninger af temaerne: Values, Prejudices, Stereotypes, Tradition and Religion.

Udstillingen er en del af Erasmus+-projektet I AM, som har samlet unge mennesker fra seks forskellige europæiske skoler. 
Elever i 14-17 års alderen fra skoler i Tyskland, Holland, Spanien og Danmark har med mellemrum haft møder af en uges varighed over det sidste år.
De unge har boet hos hinanden og ved hvert møde arbejdet sammen om forskellige kreative projekter. 
De har lavet performance i Spanien, de har lavet film i Holland, i marts skal de lave videokunst i Tyskland og nu fotografi i Danmark.

I AM står for Inclusion through Art and Media, og projektet har haft som fokus, at unge mennesker møder hinanden på tværs af grænser.
De unge skal opleve, hvordan det at være på skoler i andre lande og finde ud af, at venskaber ikke behøver begrænses af landegrænser. De skal arbejde sammen, men også feste, grine, opleve og udfordres!
Alle er velkomne til fernisering torsdag den 9. februar kl 15.

9.-19. februar 
Tech-teket Makerspace
Gratis – bare mød op
 

Tags