Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Godt og blandet

Grønne Værksted

07.02.23
Doner dit aflagte værktøj til Posthuset

Ryd op i dit gamle værktøj og hjælp Posthuset nye Grønne Værksted godt i gang!

Tirsdag den 7. februar mellem kl. 15 og 17 tager Posthusets nye Grønne Værksted imod alle former for træværktøj, sygrej og værktøj til reparation af cykler.  

Det kunne f.eks. være:
-    Boremaskine, hammer, sav, stemmejern, skuetrækkere, skuetvinger, høvle, file osv. - alt slags træværktøj har interesse
-    Symaskiner, overlocker, sytråd, nåle, opsprætterknive, sakse osv. - alt slags sygrej har interesse!
-    Værktøj til cykelreparationer så som: lappegrej, pumper, topnøglesæt, reparationsstativer, gaffelnøgler, svensknøgler, umbracosæt, dækjern osv. - alt slags cykelværktøj har interesse!

Alt kan bruges, så længe det duer eller hurtigt kan fixes! 

Hvad er Grønt Værksted: 
En gruppe borgere samt en ansat fra Ballerup Bibliotekerne er i gang med at etablere et Grønt Værksted i det gamle posthus i Ballerup. Planen er, at det skal bestå af et træværksted, et syværksted og et cykelværksted og åbne 19. april 2023. 
Ideen er, at værkstedet bliver et åbent værksted, hvor alle borgere har mulighed for at benytte sig af faciliteterne med hjælp fra værkstedets frivillige. Her kan man få hjælp til at reparere defekte ting fra ens hjem og dermed undgå en tur lossepladsen. Det vil også være muligt at lave nye ting af brugte træ- og stofrester – så længe vi ikke bruger nye materialer, men benytter os af genbrug. 
Værkstedets første workshop ”Få hjælp til at gøre din cykel forårsklar” den 19. april bliver arrangeret og afviklet af værkstedets frivillige!! 

Vil du være frivillig i Grønt Værksted?
Vi har brug for flere frivillige i værkstedet. 
Pt. er vi mænd og kvinder, som er lidt oppe i alderen og som har forladt arbejdsmarkedet, men vi har altid plads til alle aldre og typer - bare du har lidt erfaring eller interesse for reparationer, bæredygtighed og genbrug.
Hvis du har lyst til at være frivillig i det nye Grønne Værksted i Posthuset eller bare gerne vil høre mere, så skriv til projektleder Pil Hodal på pilh@balk.dk

Tirsdag den 7. februar kl. 15-17
Posthuset
Hør mere hos Pil