Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Godt og blandet

AFLYST: Byttemarked i Posthuset

15.01.22
Byttemarked - kom og vær med

Vi må desværre aflyse iflg. de nyeste corona-retningslinjer. Vi beklager!

Vi arbejder på en ny dato.

 

xxx

Det er ingen hemmelighed, at vi især i Vesten har et tårnhøjt forbrug. Nye sko, flotte trøjer, pæne nipsegenstande og lækre gryder finder ofte vej til vores indkøbskurv og hjem. Det er heller ingen hemmelighed, at netop det forbrug belaster klodens naturressourcer.

Heldigvis kan vi ændre vores forbrugsvaner med ganske få skridt.
En måde at gøre dette, er ved at tænke i genbrug. Der findes enormt meget genbrugsguld derude, som passer til lige netop dig. Det fede ved genbrug er, at det oftere er mere personligt end det, man kan købe som nyt i butikkerne og det har en historie bag sig. Og så er det generelt billigere end at købe splinternyt.

Den 15. januar kan du komme til byttemarked i Posthuset. Her kan du komme og aflevere en masse ting, som ikke fejler noget, men som du ikke vil have. Så kan andre få glæde af dem. Du kan også komme, hvis du er på genbrugsjagt efter nye-gamle ting. 

Der vil ikke være penge mellem hænderne. Vi sorterer de indleverede genstande på borde, så det er nemt at overskue, hvor hvad er. 

Hvis du vil indlevere, er der følgende regler:

  • Genstandene må ikke være gået i stykker
  • Det skal være noget, en person kan bære
  • Du må ikke indlevere møbler eller maskiner

Vi kan altid bruge frivillige! Kontakt Katrine på kan9@balk.dk, hvis det har interesse. Kontakt også Katrine, hvis du har spørgsmål eller gerne vil aflevere dine genstande inden dagen for byttemarkedet.

Læs mere om emnet i materialerne nedenunder. 

Tags

Materialer