Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag og debat

VI STREAMER: Mænd og #MeToo - Kvindernes Kampdag 2021

08.03.21
På Kvindernes Kampdag taler vi med Anders Haahr Rasmussen om hvordan #metoo har påvirket den måde vi omgås hinanden på, og hvad der egentlig skal til for at vi kan sige at være kommet i mål med kønsdebatten.

Anders er journalist, forfatter og foredragsholder. Han skriver primært for onlinemediet Zetland og Dagbladet Information og har også skrevet bogen En fandens mand, hvor han fortæller sin egen historie om at være hvid, heteroseksuel mand i en feministisk tidsalder. Anekdoter fra soveværelset kobles med humor og bid til større samfundsproblemer. 


Det handler om at føle sig truet af #metoo, men samtidig se kampagnen som en gevinst. I det hele taget om, hvordan man som mand kan få stor glæde ud af feminisme. Men også om de frustrationer, der kan opstå, når der ikke altid er sammenhæng mellem teori og praksis. 


Arrangementet er gratis, og kræver ikke billetbestilling. Du kan se med via Ballerup Bibliotekernes Facebook-side. Hvis du er forhindret i at se med live, kan du se eller gense oplægget samme sted. Det vil ligge tilgængeligt i 7 dage efter arrangementet.

Mandag den 8. marts kl. 19.30-20.30
Gratis
Ballerup Bibliotek
 

Materialer