Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag og debat

VI STREAMER: Fukushima

11.02.21
Den dramatiske beretning om et herligt sted i Japan


Den 11. marts 2021 er det ti år siden, at tre reaktorer ved atomkraftværket i Fukushima i det nordøstlige Japan nedsmeltede efter en gigantisk tsunami.

For mange danskere er Fukushima slet og ret blevet navnet på en katastrofe. Men det er synd og skam, for Fukushima er så meget andet og mere end det.

Det er Japans tredjestørste amt med en spændende historie, en fabelagtig natur og en forhistorie som Japans spisekammer med fantastisk ris og risvin.

Japankender og foredragsholder Asger Røjle Christensen er journalist og har i de sidste mange år kaldt Japan for sit hjem. Han vil denne aften i et spændende og farverigt foredrag fortælle, hvordan situationen ser ud lige nu på det ulyksalige atomkraftværk, som han netop har besøgt for fjerde gang, og hvad der ligger forude for Fukushimas hårdt prøvede befolkning.

Asger Røjle Christensen udgiver i februar 2021 bogen: “Fukushima – den dramatiske beretning om et herligt sted i Japan”. 

Foredraget kan opleves hjemmefra via linket herunder og bibliotekets facebookside. Det kræver ikke billetbestilling.

Se med ved at klikke her. Du kan komme ind tidligst 15 min. før arrangementet starter.

Arrangementet bliver også optaget, og kan tilgås via vores Facebook-side. Her ligger det tilgængeligt i 7 dage efter arrangementet.

I samarbejde med AOF Vestegnen.

Torsdag den 11. februar kl. 19-21
Gratis
Ballerup Bibliotek