Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
Gratis
Lokalitet
0
Target
For voksne
Foredrag og debat

Natur-Balance-Huset: Sand, symboler og spirituel udvikling.

14.10.20
Psykoterapeuterne, Gitte Løve Lundgaard og Birgit Boye Friis, kombinerer det spirituelle og det psykologiske i arbejdet med mennesker.

Kender du de fire kriser, der er en fast del af al spirituel udvikling?
Måske er du allerede stødt på den første – et tomrum i dig, der ikke lader sig fylde af hverken arbejde, mad, alkohol, sex, kæreste, penge. … Måske har du kæmpet dig igennem den og set ”lyset”, og er havnet i en fascination af alt, hvad der har med det spirituelle miljø at gøre? Måske har dit ego taget over og får dig til at kæmpe en endeløs kamp for en sag, du har opdaget? Eller måske oplever du en daglig kamp mellem dit hverdags-jeg og dit ideal-jeg? Der er mening bag det hele. Kig med bagom, og bliv klar over, hvordan personlig udvikling og spirituel udvikling hænger sammen. 

Aftenen byder på foredrag og en øvelse, der vil give alle en oplevelse af, hvordan symbolerne arbejder.

Yderligere info: www.ibiscentret.dk

Gratis tilmelding til Kirsten, natur.balance.huset.skovlunde@gmail.com eller sms på tlf. 4051 0221 efter "Først til mølle princip". NB: Max. 25 gæster til foredraget. 

Alle retningslinjer i fht til COVID-19 gælder. Så meld afbud, hvis du ikke føler dig helt rask. Hold 1 meters afstand.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/te/kage, men du er velkommen til i stedet at tage kaffe/te/kage med til dig selv.