Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
Gratis
Target
For alle
Foredrag og debat

Natur-Balance-Huset NB! AFLYST

13.05.20
Arrangementet er aflyst

TFT-terapeuterne Hanne Nohr Sommer og Kurt Hegested taler om de mere end ½ mio. mennesker i Danmark, der lider af stress, angst, depression, traume osv. Nogle fungerer nogenlunde med deres udfordringer ved at modtage psykologbehandling og indtage medicin. Andre lever i et sandt helvede hver dag og har svært ved at overskue livet.

Sådan behøver det ikke at være. Det er på den baggrund, at TEAM TFT blev skabt. TFT – tankefelt-terapi - er en revolutionerende, seriøs teknik, der kan fjerne næsten alle former for uhensigtsmæssige følelser, tanker og ubehag. Og det helt uden medicin og bivirkninger. Disse teknikker er blevet udviklet i USA via forskning gennem de sidste 40 år. Der er stor evidens på området.

TFT-terapeuterne Hanne Nohr Sommer og Kurt Hegested inviterer til en seriøs og lærerig aften. Vi vil fortælle om teknikkerne samt demonstrere behandlingsmetoden. Hvis du er belastet med problemer, eller kender nogen der har det skidt, så mød op til en spændende aften. Der er en vej ud af mørket.

Yderligere info: www.nohrsommer.dk             

Arrangeret og afholdt af Natur-Balance-Huset i Skovlunde

Skovlunde Kulturhus, Indgang 2
Onsdag den 13. maj kl. 19.30
Gratis – bare mød op