Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag og debat

Natur-Balance-Huset: Gaven i maven

11.11.20
Metoden til at ændre uhensigtsmæssige reaktionsmønstre

Tankecoach Bjarne Geertsen spørger, om du kender det at reagere ud fra et ubevidst, gammelt og uhensigtsmæssigt reaktionsmønster, og du måske ikke helt ved, hvorfor du reagerer, som du gør? Det kan være, du får ondt i maven over en bestemt situation f.eks. at være sammen med andre eller at gå til eksamen.

Bjarne vil forklare metoden "Gaven i maven”, som er udviklet af Gina Asbjerg, der også har udgivet bøger om emnet. Bjarne er uddannet hos Gina og har brugt metoden gennem de sidste to år.

Metoden tager udgangspunkt i en ”skodliste", dvs. en liste med hændelser, traumer eller oplevelser gennem livet, som klienten har udarbejdet. Listen bruges som hjælpeværktøj til at finde ud af, hvad klienten har gemt i maven, som kan have indvirkning på de uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.

Metoden har en checkliste med 13 punkter, som testes igennem under en session, som typisk tager op til 3 timer.

Under foredraget vil der være en demo, hvordan en oplevelse som gemmer sig i maven kan findes og flyttes til hjertet, som er vores stærkeste organ, og dermed ændres reaktionsmønstret. 

Yderligere info: www.tankecoach.dk

 

Gratis tilmelding til Kirsten, natur.balance.huset.skovlunde@gmail.com eller sms på tlf. 4051 0221 efter "Først til mølle princip". NB: Max. 25 gæster til foredraget. 

Alle retningslinjer i fht til COVID-19 gælder. Så meld afbud, hvis du ikke føler dig helt rask. Hold 1 meters afstand.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/te/kage, men du er velkommen til i stedet at tage kaffe/te/kage med til dig selv.