Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For forældre
Foredrag og debat

Hvordan bliver jeg en god far?

05.09.22
Netværk for fædre 

Kom og bliv klogere på hvad en god far er. Mød andre fædre, del dine tanker og ønsker og få input til det, som du vil blive bedre til.

Sammen med Thomas Berg Nielsen taler vi om, hvordan vi kan blive de bedst mulige fædre. Vi kommer til at grine over alle de åndsvage ting, vi kommer til at gøre eller sige som fædre. Vi kan fortælle om vores fejl, hvad vi er stolte af, og især hvad vi ønsker skal lykkes i samværet med vores børn.

Kom og vær med! Hvis du bare vil være med på en lytter, gør du det, vil du gerne deltage gør du det… du er velkommen.
Hvis der er interesse for det, fortsætter vi med at mødes i Posthuset og tale om far-roller.

Om Thomas:
Jeg er far til to piger, en på 11 og en på 15 år. Jeg er bosat i Ballerup, hvor mine piger går på den lokale folkeskole. Jeg er gift med den samme kvinde gennem atten år.
Jeg er uddannet lærer, har arbejdet i femten år med skoleledelse og har efter en livspause, da jeg fyldte 50 år, startet mit eget firma, som skal være med til at forandre måden og mindsettet inden for uddannelse. Jeg arbejder sammen med to af Danmarks bedste fremtidsforskere, hvor vi lige har startet ”Fremtidssans Akademiet”.

Jeg har flere gange lavet mandegruppeforløb og elsker at spille softball, ro kajak og paddleboard. Men vigtigst af alt, så er jeg enormt nysgerrig på de roller, vi alle spiller her i livet – især som far.

Med dette arrangement støtter Ballerup Bibliotekerne op om FNs verdensmål 3: Sundhed og trivsel. Vi skal sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper – herunder forebygge ensomhed. Desuden verdensmål 3: Sundhed og trivsel samt 5: Ligestilling mellem kønnene.

Mandag den 5. september kl. 18-20
Posthuset
Gratis – bare mød op