Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag og debat

Debatklubben - Har vi en voldtægtskultur i Danmark?

09.10.19
I Københavns byret kører lige nu en sag om voldtægt til en fest hos teknik- og miljøborgmester i København Ninna Hedeager Olsen. 

Retsagen sætter fokus på hvornår voldtægt er voldtægt, når ofret ikke har gjort fysisk modstand eller sagt fra. Er det er for svært at bevise voldtægter i gråzonen mellem tvang og samtykke? Skal vi have en samtykkelov eller vil en sådan lov ramme dem den skal beskytte? Faktum er i hvert fald at det er meget få voldtægtsmænd bliver dømt i Danmark.

Vel mødt i debatklubben hvor alle holdninger er tilladt, hvis man er villig til at diskutere dem åbent. Vi mødes kl. 16 i laboratoriet på Ballerup Bibliotek og der er altid kaffe på kanden og et stykke kage til de hurtige.

I debatklubben mødes vi hver måned og snakker om et emne, der er oppe i tiden. Hvad sker der i Ballerup, i Danmark eller i verden lige nu? Det handler om sammen at blive klogere, afprøve argumenter og lytte til hinanden. Klubben styres altid af bibliotekets debatmand Peter, der har et minioplæg klar om dagens emne. Kom og diskuter med andre samfundsinteresserede og få nye perspektiver. Skriv til Pesg@balk.dk hvis du har en idé til et aktuelt emne klubben kan diskutere, eller du blot vil høre mere om klubben.

Onsdag den 9. oktober kl. 16-17.30
Ballerup Bibliotek - Laboratoriet 
Gratis – bare møde op.