Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag og debat

Danmarks Største Vælgermøde

26.10.21
Hør kommunalpolitikerne debattere FN's 17 verdensmål

I de seneste år har der været fokus på verdensmålene for bæredygtig udvikling og de 17 mål, der tilsammen skal sætte os på kurs mod en mere bæredygtig fremtid, hvor ingen lades i stikken. Her kan bibliotekerne spille en stor rolle med viden og læring til, hvordan borgerne kan arbejde med verdensmålene i deres hverdag. Spørgsmålet er, hvordan Ballerup Kommune og borgere sammen kan skabe en mere bæredygtig udvikling og styrke den folkelige forankring.  

Program for debatten:

  • 19.30 Velkomst ved Thomas Jørgensen rektor på Borupgaard Gymnasium, som skal styre slagets gang gennem debatten.
  • 19.35 Runde 1: - Kort præsentation af kandidaterne samt præsentation af, hvilke verdensmål de mener skal præge de næste 4 år i kommunen og hvorfor?   
  • 20.30  Pause
  • 20.35 Runde 2: -  Folkeligt engagement er nødvendigt for at opnå FNS verdensmål. Hvordan vil politikerne sikre det folkelige engagement? 
  • 21.10 Runde 3 Dilemmaleg: Alle kandidaterne bliver præsenteret for dilemmaer, hvortil de skal svare ”ja” eller ”nej”. Herefter vil Thomas Jørgensen bede udvalgte kandidater om at uddybe deres valg. Har du et godt bud på et dilemmaspørgsmål? Send det til posthuset@balk.dk, mærk mailen med "dilemma".

Tirsdag den 26. oktober kl. 19.30
Posthuset
Gratis billetter