Jes Dige

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Billetbestilling - klik her!
Debat

Skyggebørn - børn i sorg

20.11.18
Hvordan håndterer man svær sygdom i familien?

Jes Dige er en af Danmarks førende eksperter i børn og sorg. Denne aften fortæller han om sit arbejde med sorggrupper for børn, og om hvordan man håndterer svær sygdom i familien.

For børn kan det være rigtig svært at skulle rumme alle de tanker og følelser, der følger med, når man selv- eller et familiemedlem bliver syg. Uanset hvor gamle børnene er, følger de med i sygdommens udvikling. De forsøger – akkurat som forældrene – at finde den bedste vej i den nye situation og leder efter den bedst mulige løsning.

Forældre er ofte i tvivl om hvordan de skal medinddrage børnene. Der kan opstå tvivl om hvordan man som forældre skal reagere eller håndtere en situation. Mest af alt fordi man ikke har erfaring på området, eller fordi ens eget overskud er minimal i situationen.

Hvordan skal man tale med sine børn om sygdommen og døden? 

Jes Dige har gennem 25 år været en fremtrædende karakter inden for arbejdet med børn i sorg. Først gennem sit mangeårige samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og nu som frontfigur hos Skyggebørn.
Jes har medvirket i flere store dokumentarproduktioner, senest i DR1 Dokumentaren “Mor er død – men det taler vi ikke om”, der blev vist i foråret 2016.

Der vil være god tid til spørgsmål fra publikum.

Læs mere om Skyggebørn https://skyggeboern.dk/

Tirsdag den 20. november kl. 19-21
Ballerup Bibliotek
Billetter 50 kr. 

Materialer