Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Laboratoriet
Target
For alle
Film og musik

AFLYST Lytteklubben: Vokalmusik

05.12.19
Klubben for de nysgerrige ører

NB! LYTTEKLUBBEN ER LUKKET, OG ARRANGEMENTET ER AFLYST

LYTTEKLUBBEN er Ballerup biblioteks musikklub, hvor musikentusiaster mødes og dyrker en fælles passion for musik. Vi skiftes til at præsentere både ny og gammel musik for hinanden, fortælle om vores yndlingsbands, koncertoplevelser og meget andet, for på den måde at give og få ny inspiration til vores individuelle musikunivers.

For hver gang er der et tema som er en ramme om aftenen. Du kan tage et par numre med som passer til temaet og ellers bare medbringe et par numre, som du bare synes er fede. Hvor meget vi når at høre fra hver deltager afhænger af det samlede antal deltagere til arrangementet. Du behøver ikke at være musikprofessor eller vide alt om musik, bare tag noget musik under armen og vær med - det er superhyggeligt.

For at tilmelde dig nyhedsbrevet skal du følge dette link. Så modtager du mere info om de forskellige temaer, playlister fra de foregående klubaftener, arrangementstilbud og andet godt. 

Spørgsmål eller forslag vedrørende lytteklubben?
Kontakt musikbibliotekar Martin Prüsse mha4@balk.dk / 41 75 00 67

"Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything."
- Platon

Temaer efteråret 2019

Torsdag den 12. september kl. 19-21 TEMA: Afrikansk musik

Torsdag den 10. oktober kl. 19-21 TEMA: Himmelrummet

Torsdag den 7. november kl. 19-21 TEMA: Dansk musik

Torsdag den 5. december kl. 19-21 TEMA: Vokalmusik

Ballerup Bibliotek
Gratis – bare mød op