Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle

Repair Café

03.06.23
Repair Café vil sikre et mere bæredygtigt forbrug

Har yndlingsblusen fået et hul? Er blenderen holdt op med blende? Kort sagt, har du noget, vi kan hjælpe dig med at reparere? I Repair Café Ballerup kan du få hjælp til at fikse tøj, elektronik, smykker eller møbler - uden betaling. 

Tingene må ikke være større, end at du kan bære dem i favnen.

Du finder os ved Tech-teket Makerspace på Ballerup Bibliotek.

Repair Café Danmark fortæller:
"Formålet med Repair Cafe Danmark er at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling. Det gør vi bl.a. på lokale non-profit reparationscafeer ved at vise forbrugerne, at det er muligt at reparere ting frem for bare at kassere og købe nyt. Repair Cafe Danmark vil kort og godt arbejde mod en mere bæredygtig fremtid!"

Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducerer vores fodaftryk på naturen ved at ændre på den måde, vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på.
Ved at hjælpe med reparation kan Repair Cafe altså i praksis påvirke forbrugernes tankegang om cirkulær økonomi.

Har du hænderne skruet rigtigt på og lyst til at blive en del af Repair Café Ballerup, så kontakt Mikael Brink på mif3@balk.dk

Med denne aktivitet støtter Ballerup Bibliotekerne op om FNs verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion - Vi skal sikre et mere bæredygtigt forbrug. 

Repair Café Ballerup har åbent kl. 10-13 den første lørdag i måneden
Ballerup Bibliotek – Tech-teket Makerspace
Gratis – bare mød op