Om dette arrangement

Tid
14:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Faste tilbud

Månedens udstilling i november

02.11.20 - 27.11.20
Fotoudstilling om de 17 verdensmål

Månedens udstilling i Kulturhus Måløv er en fotoudstilling om FNs 17 verdensmål.

Verdensmålene er blevet kaldt den mest ambitiøse plan for klodens fremtid nogensinde. De er en opfordring til at handle, inden det er for sent. Det er en opfordring til hver enkelt af os, til vores lokalsamfund, til regeringerne og til de internationale institutioner.

Målene skal bidrage til at vi alle engagerer os og tager ansvar for en bæredygtig global udvikling. Jo mere vi ved om betydningen af de enkelte mål, des bedre er vi rustet til selv at handle og være med til at skabe forandring. Gå på opdagelse i de smukke billeder, læs om målene og delmålene og lad dig inspirere til selv at tage del i den nødvendige forandring.

Udstillingen er lavet af Globale Seniorer, som er et netværk for alle med erfaringer fra internationalt samarbejde. De vil videregive og udvikle de erfaringer og kontakter de har skabt gennem et langt arbejdsliv i hele verden og skabe engagement og aktivitet for en bedre verden. Udstillingen i Kulturhus Måløv sætter ord og billeder på hvert enkelt af de 17 verdensmål og kan ses i den betjente åbningstid.

Læs mere om Globale Seniorer her; https://globaleseniorer.com/