Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Fælles aktivitet

Folkehøring om FN's verdensmål

04.05.19
DER ER BRUG FOR DIG!

FN er blevet enige om 17 verdensmål for bæredygtig global udvikling. De mål vil Folkemødet på Bornholm gerne sætte fokus på, ved at spørge danskere i fem danske byer, hvordan de synes verdensmålene skal nås, i Danmark og i resten af verden. Derfor holder Ballerup Kommune, CHORA 2030 og Foreningen Folkemødet i samarbejde med Ballerup Bibliotekerne en folkehøring, hvor almindelige mennesker kan komme til orde.

Folkehøringen løber af stablen lørdag den 4. maj. kl. 10-15.

Der vil være frokost og kaffe/vand/frugt i løbet af dagen og der udloddes 2 x gaver á værdi 1000 kr. blandt deltagerne.  

Folkehøringen går ud på at give ordet til 50 energiske borgere i Ballerup i alderen 14-99 år, der skal være med til at omsætte de 17 Verdensmål til konkrete hverdagsmål.   
Der vil blive lyttet til deltagernes bud på, hvad Verdensmålene betyder for dem, og hvordan de ser at de globale mål omsættes til konkret handling. Ligeledes debatteres og afstemmes der om, hvad borgerne i Ballerup mener, der skal fokuseres på i Danmark for at løse FNs verdensmål.

Borgmester i Ballerup Kommune, Jesper Würtzen, og formanden for Folkemødet på Bornholm, Jan Sjursen, deltager i begyndelsen af dagen.

Kunne du tænke dig at være med? Det er gratis at deltage i dagen, der har program fra kl. 10-15.

BEMÆRK at deltagelse er bindende, og at du skal regne med lidt forberedelsestid inden høringen - så får vi den sjoveste og mest udbytterige dag sammen.

Alle tilmeldte modtager en mail med mere information minimum en uge inden høringen.

Billetter bliver frigivet til salg den 11. april.