Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle

Debatklubben - Skal vi alle være lige sunde?

10.04.19
Danmark har stor ulighed i sundhed.

Er du så heldig at være blandt de 25 procent rigeste mænd i Danmark, er det sandsynligt, at du bliver mere end 83 år gammel. Er du til gengæld en af de 25 procent med færrest penge på kontoen, kan du kun regne med at blive omkring 73 år. Altså næsten 10 års forskel. Der er med andre ord stor ulighed når det kommer til sundhed og levealder i Danmark, men hvad gør vi ved det? Og skal vi gøre noget ved det?

Det skal vi diskutere i debatklubben onsdag d. 10 april, hvor sundhed er til debat. Der er mange penge at spare for det offentlige, hvis vi ellers ville holde op med at ryge og spise usund mad. Men hvorfor virker kampagnerne ikke, og hvor går grænsen for politikernes indgreb i vores livstil? 

I debatklubben mødes vi hver måned og snakker om et emne, der er oppe i tiden. Hvad sker der i Ballerup, i Danmark eller i verden lige nu? Det handler om sammen at blive klogere, afprøve argumenter og lytte til hinanden. Klubben styres altid af bibliotekets debatmand Peter, der har et minioplæg klar om dagens emne. Kom og diskuter med andre samfundsinteresserede og få nye perspektiver. Skriv til Pesg@balk.dk hvis du har en idé til et aktuelt emne klubben kan diskutere, eller du blot vil høre mere om klubben. 

Onsdag den 10. april 16–17.30 
Ballerup Bibliotek - Laboratoriet
Gratis - bare mød op