Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:35
Pris
25 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Sal 2
Target
For børn
Børn og unge

Teatret Svanen præsenterer Klods Hans

13.05.23
Børneteater

De fleste kender nok H.C. Andersens herlige historie om Klods Hans.

Denne gang kan børn og deres forældre opleve Klods Hans på en ny måde – nemlig som sjovt og hyggeligt dukketeater for hele familien.

Teatret Svanen genfortæller H.C. Andersens herlige historie om herremanden og hans to sønner, der var så vittige, at det halve kunne være nok. De to unge mænd ville fri til kongens datter, og det turde de, for prinsessen havde givet besked om, at hun ville gifte sig med den mand, der var bedst til at tale for sig. Mange unge mænd i kongeriget ville gerne giftes med prinsessen og vinde sig et liv i sus og dus.Herremanden havde også en tredje søn. Men ham var der ikke nogen, der regnede med, for han havde ikke fået så meget lærdom som de to andre brødre, og ham kaldte de bare Klods-Hans. 

Da Klods-Hans hørte om sine brødres planer, sagde han: ”Hille den, jeg får sådan en lyst til at gifte mig”. 
Og så drog de tre brødre af sted til slottet for at prøve deres lykke og se, om de kunne vinde prinsessen og det halve kongerige. Herremanden lod de to ældste brødre ride på to smukke heste, men Klods-Hans måtte klare sig med at ride på en gedebuk, for ham var der ingen, der regnede med.Og hvad der videre skete i det eventyr, må I til Ballerup Bibliotek for at opleve!

Forestillingen kan nydes af børn fra 3 år og opefter.
Lørdag den 13. maj kl. 11
Ballerup Bibliotek  
Billetter 25 kroner – både børn og voksne skal have billet