Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Børn og unge

The love of books

04.05.23
Er du også vild med BookTok bøger? Så være med i vores bogklub ”The Love Of Books” og læs de bøger der er et HIT på TikTok!!

”The Love Of Books” er startet af to piger - Sonja og Regitze. De er vilde med bøger. Vilde med at læse dem, at snakke om dem, at udstille og anmelde dem. Det de gerne vil med klubben er at mødes med andre unge som er fyldt med de samme følelser for bøger som de har, nemlig LOVE …”The Love Of Books” !!

Det er en hyggelig læseklub, hvor I læser og anmelder de bøger der er et HIT på TikTok. I bestemmer selv i fællesskab hvilke bøger I vil læse, anmelde og udstille på biblioteket. Men det vigtigste ved klubben er, at der er rum til at dele de vilde og forskellige oplevelser der gemmer sig i bøgerne. Det er primært bøger om kærlighed, ungdom, overnaturlige elementer, dilemmaer, store følelser, identitet og meget mere. Man må selv bestemme om man læser bøgerne på engelsk eller dansk. 

Er du mellem 13 og 18 år og kan lide BookTok, så sæt kryds i kalenderen den 1. torsdag i måneden på Ballerup Bibliotek fra kl 16-17.30.  Der vil altid være lidt at drikke, en lille snack og en bibliotekar på sidelinjen.

Hvis du har spørgsmål eller vil du gerne være med, så skriv til Camilla på cadu@balk.dk.