Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
25 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Sal 1
Target
For børn
Børn og unge

Andersens Kuffertteater præsenterer: Den standhaftige tinsoldat

12.11.22
Vi begynder historien med en fødselsdag. 

Hans Christian får 25 tinsoldater i gave. Alle er ens ud over soldat nummer 25, han har kun et ben at stå på. Men da han står lige så godt på sit ene ben som de andre på deres to, får han lov til at være med i legen.

En nat oplever den etbenede tinsoldat den smukkeste og dejligste danserinde, man kan forestille sig. Hun bor i et papirslot, er smuk som en ballerina og har en ædelsten limet på brystet. 
»Danserinden har løftet sit ene ben så højt i vejret, at soldaten slet ikke kan finde det og tror hun kun havde et ben ligesom han.« Soldaten er sikker på, at danserinden passer perfekt til ham.

En trold står pludselig midt i værelset og kræver, at soldaten skal holde fingrene for sig selv. Danserinden tilhører trolden. Basta! Hvis ikke tinsoldaten hører efter, så skal han nok se løjer!!

Nu bliver vi taget med på en rejse, som fører soldaten ned i byens underverden. Her bor kanalmesteren, som er en stor ensom rotte, der har udråbt sig selv som den vigtigste person i kloakken. 

Efter en tur i havnen ender vi igen oppe i børneværelset, dér hvor historien begyndte.

Danserinden og tinsoldaten er atter sammen, men desværre for tinsoldaten og danserinden har trolden ikke glemt sine trusler.

En sjov og underholdende forestilling, som tager os med til en farverig verden med masser af gemmesteder og overraskelser.

Især for børn mellem 3 og 9 år.
Både børn og voksne skal have billet

Lørdag den 12. november kl. 11-11.45
Ballerup Bibliotek
Billetter 25 kr.